Választásra verdával ...

2010.10.04. 15:41

 Kezdjük egy igen aktuális eseménnyel ... választások. Ja politikai részét totál hagyjuk ki, lényegtelen, de a körítés. Vasárnap reggel fő a húsleves, mellé készül a remek hasáb burgonya kirántott szelettel :P és készülődik a család mennek szavazni. Hát jó én is tudom ez egy rosszabb példa, de kb. így képzelem el Átlagfalva átlagcsaládjában. Készülődnek, de nem csak a szokásos ebédre, menni kell szavazni! előkeresik a  ... a két verzió, vagy a már régóta használt ünnepi ruhát/otthonkát ,fekete melegítőt, netán a fekete bőrjakkót, kék, netalán zöld élérevasalatat; vagy és főleg fiatalabb korosztály a nemrég, vagy pont tegnap (akár emiatt) vett vásárfia ruhákat, aminél nagyobb gagyilogó legyen, nevét lássad: “drága volt a Armani púccsi!” :D , de mindenesetre “márkás” cuccot, mert most ott lesz mindenki akit ismerünk, majd látják, hogy milyen jól megy, mekkora menők vagyunk ...
Nem tudom,nekem az egészben kb. ez fordul meg a fejemben mikor látom vonulni a népeket a savazóba. De tényleg, ha nem ezért... mi a fenének?! Egy nyamvad szavazás, nem Istvánt választják  újra, csak a következő rablóbandát! Okés, megadják a tiszteletet, lássuk úgy ... persze! :P De mi a rokkanásnak megy minden hüje autóval savazni, amikor többnyire a közeli művházba, suliba kell lemenni, max 5-10 perc gyalog, legalább egy ki mozgás. De nem! bakter, kocsival megy a család, 0%-os 3as bimmer, frissen mosott suzuki,daewoo stb mittom.
Mi a rokkanásért kell kocsival menni ha 5 perc gyalog?! Mi a szarért kell mutogatni hogy van kocsi, megtehetjük hogy sz@rni is azzal járunk?! Miért kell ilyen rohadt kivagyinak lenni?! De megy! aztan hétfőn a suliban, melóhelyen meg megy a nagy megbeszélés hogy: “huuu bakter, a Pitlák család bazz vett egy úgy 10 éves retkes bimmert, milyen nagy májerek...” És vicc! mert ha van neki az a baj , ha nincs akkor csicska, de lenyég mindig szar, de mutogatni azt kell, mert rohadtmenő mindenki, és marhára irigy is, megérdemlik.

A bejegyzés trackback címe:

https://questioneverything.blog.hu/api/trackback/id/tr92344238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennyire azért nem izgatnám fel magamat a dolgon..:) De ha nekem is egy ilyen kocsim lenne: honda-auto.hu/modell-insight-hybrid.html , akkor lehet én is mutogatnám!:P:)
süti beállítások módosítása